Лора Крумова тотално е загубила битката си с наднорменото тегло. 

...
Лора Крумова тотално е загубила битката си с наднорменото тегло. 
Коментари Харесай

Лора Крумова замяза на гигантска матрьошка

Лора Крумова тотално е изгубила борбата си с наднорменото тегло.  Водещата на Нова телевизия гони 100 кила и снагата й толкоз е наедряла, че й се постанова да я крие под големи палта и якета. Тежкотонажната журналистка към този момент мъчно влиза в автомобила си, а когато въпреки всичко успее да се вмъкне, в купето не остава съвсем никакво свободно пространство.
Онзи ден замязалата на гигантска матрьошка Лора попадна в обективите на папараците ни, до момента в който пристъпяше тежко към паркираната си в центъра на София кола. Когато стигна до вехтото си возило, облечената в шуба XXL размер тв звезда отключи предната лява врата и постепенно се намести на шофьорската седалка. После си глътна наедрелия стомах, с цел да не опира във кормилото, подаде газ и след къса маневра отпраши към работното си място, писа Уикенд.

Лора е на единствено на 42 гoдини, само че поради ошишкването си наподобява много по-възрастна. Тя стартира да пълнее още при първата си бременност, само че след раждането на сина си Явор се подложи на непоколебим хранителен режим и съумя да влезе в прилична форма. Като зачена щерка си Мира, още веднъж надебеля фрапантно и от този момент е непроменяемо в свръхтежка категория. Близки дo Крумова издaвaт, чe тя oпитвaлa ĸaĸвo ли нe, зa дa се втали, а в един миг се примирила, че има „ по-едър кокал ” и зарязала мъчителните диети.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР